ikganaarlapland.reismee.nl

Heimwee

Nog steeds heb ik het idee dat ik de hele zee kan leegdrinken, en met mijn hoofd ben ik ook nog niet helemaal terug in Nederland. Maar het voordeel van op vakantie gaan met 20 man, is dat er een heleboel foto's en filmpjes te bekijken zijn. Gek genoeg mis ik de drukte, de sneeuw, de  gezelligheid, en misschien zelfs wel de kou.

Zoals verwacht heeft het reizen met een groep ook zo zijn nadelen, de "grootste" blijkt inderdaad dat er geen tijd is voor blog teksten. En zelfs het posten van foto's is een opgave in een gedeelde huiskamer waar altijd gezellige mensen in zijn voor een praatje of een potje kaarten.

De eerste werkweek zit er alweer op, en morgen wordt ik weer geacht om de volle 100% aanwezig te zijn. Daarom nu nog even genieten van al jullie reacties bij de foto's en filmpjes. Ik wil iedereen bedanken voor het bekijken van de foto's. Nu als laatste bijdrage mijn persoonlijke favoriete foto's. En dan wordt het tijd om weer in het gewone leven te duiken, en langzaam na te gaan denken over de volgende reis.

Tot snel!

Liefs Vera

Reacties

Reacties

Martin

Vera weer bedankt voor je vakantie blog, foto's en filmpjes. Ben alweer benieuwd naar je volgende vakantie.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!